Over Wandelliefde

Hoi! Wat leuk dat je mijn blog leest, en nóg leuker dat je benieuwd bent naar de persoon achter deze blog 😉.

Ik ben Gijs, 30 jaar oud en enthousiast wandelaar. Sinds ik in 2014, op mijn 21e, voor het eerst de 80 van de Langstraat liep, was mijn eerste reactie niet ‘Dit nooit meer’ (wat je menig Kennedymars loper hoort zeggen), maar ontkiemde juist mijn liefde voor wandelen. Dat begon al tijdens de training vooraf, en is daarna alleen maar gegroeid.

Al mijn hele leven woon ik vlak bij de Loonse en Drunense Duinen, wat goed uit kwam toen ik meer en meer ging wandelen. Het lopen van de West Highland Way in 2017 wakkerde de liefde voor het wandelen alleen maar meer aan.

In 2022 ontstond het idee om de wandelingen die ik door de Loonse en Drunense Duinen maak te gaan delen met anderen. Vaak loop ik met vrienden door de duinen, via routes die ik bedenk terwijl ik loop. Waarom zou ik die niet met anderen delen, en dit combineren met reviews van wandelroutes en georganiseerde wandeltochten die ik loop?

Het idee voor WandelLiefde was geboren! Op WandelLiefde vind je met name verslagen van georganiseerde wandeltochten die ik heb gelopen. Ook schrijf ik over de Loonse en Drunense Duinen, over meerdaagse wandelingen die ik loop, en over de spullen die ik gebruik tijdens wandelingen: van wandelschoenen en jassen tot kampeerspullen.

Heb je vragen over één van mijn wandelroutes, of zou je graag een review willen zien van een wandeling die ik nog niet gelopen heb? Stuur dan een mailtje!